About us

25 de ani pe Harta Lumii
 
On Clinic este o companie internaţională olandeză care a înfiinţat o reţea de clinici private in toată lumea în peste 25 de ani. De-a lungul anilor, diferitele ramuri au tratat mai mult de 2 milioane de pacienţi, iar numărul continuă să crească zilnic.
 
On Clinic gestionează filiale în următoarele ţări:  
  • Rusia – sub denumirea Medical On Group
  • Ucraina
  • România
  • Republica Cehă
  • Bulgaria
  • Moldova
  • Armenia
 
On Clinic are, de asemenea, o societate afiliată în Australia şi în Orientul Îndepărtat care gestionează o reţea de clinici private.
Lanţul de clinici din Rusia funcţionează sub denumirea de Medical On Group.
 
On Clinic a fost fondată în 1987 ca fiind prima clinică privată din lume angajată în îmbunătăţirea funcţionării sexuale masculine şi este considerată a fi deschizătorul de drumuri în acest domeniu. Timp de mulţi ani, numele On Clinic a fost sinonim cu "tratament pentru îmbunătăţirea funcţionării sexuale masculine". De-a lungul anilor, lanţul si-a extins domeniile de expertiză, fiind în prezent specializată în câteva domenii principale:
 
Proctologie – Specializare în tratament nonchirurgical al homoroizilor şi fisurilor. În mai multe filiale a fost construită o sală de operaţie, pentru a le permite medicilor să rezolve problema printr-o singură procedură chirurgicală şi o singură noapte petrecută în spital..
 
Urologie – Specializare de îmbunătăţire a funcţionării sexuale a bărbaţilor şi tratamentul prostatei şi a prostatitei.
 
Ginecologie – Tratament ginecologic pentru femeile de toate vârstele, punându-se accentul pe atenţia şi îngrijirea personală. Serviciile sunt disponibile în Rusia şi în Ucraina.
Dermatologie – Specializare în tratamentul psosiazisului folosind metode naturale fără homoni şi fără steroizi.
 
Flebologie – specializare în tratamentul venelor varicoase din picioare fără chirurgie, bazat pe metode avansate, folosind orientarea prin ultrasunete.
 
Tratamentul rănilor cronice, greu de vindecat – specializare în tratamentul rănilor greu de vindecat din cauza problemelor cauzate de diabet şi de venele varicoase. Tratamentul este disponibil în principal în clinicile din România şi Bulgaria.
 
Turism Medical – compania a stabilit o asociere în participaţiune cu Madanes, cea mai mare agenţie de asigurări din Israel specializată în asigurări medicale. Proiectul oferă servicii de Turism medical rezidenţilor din Rusia, inclusiv programarea tratamentelor medicale şi gestionarea tuturor aranjamentelor administrative şi de turism.
 
Aniversare şi Rebrand-uire (Redenumire): Medical On Group

La sărbătorirea aniversării de 25 de ani de la înfiinţarea lanţului, şi a aniversării de 15 ani de la fondarea primei filiale în Rusia, lanţul din Rusia a suferit un proces de rebrand-uire (redenumire), şi şi-a unit toate filialele ruseşti sub denumire: Medical On Group (din Grupul On Clinic). Medical On Group este compus din zeci de clinici răspândite pe tot teritoriul Rusiei, de la St. Petersburg în vest până la Khabarovsk lângă graniţa cu China.
 
Acces global  şi Îngrijire Personală

Din ziua înfiinţării sale, motto-ul On Clinic a fost acela de a oferi fiecărui pacient îngrijire personală, servicii individuale şi atente şi tratament medical de cea mai înaltă calitate bazat pe tehnici medicale avansate. Pentru a asigura acest nivel ridicat al serviciilor, lanţul deţine centrul său unic de instruire, în care membrii echipei şi medicii participă la seminarii, cursuri suplimentare şi conferinţe medicale, şi care le oferă medicilor din diferite ţări şansa de a face schimb de informaţii şi de a-şi împărtăşi experienţa vastă.
 
Am depăşit recordul – mai mult de 2 milioane de pacienţi satisfăcuţi

Medicii, echipele medicale şi toţi membrii echipei de la clinicile On Clinic şi Medical On Group sunt conştienţi că în această eră a tehnologiilor superioare şi a internetului, gradul de conştientizare a serviciilor medicale private este în creştere iar aşteptările pacienţilor sunt mai mari ca niciodată. Astfel, noi investim într-un personal profesionist, în instruire, în programe suplimentare, în tehnologii inovatoare şi în primul rând – în îngrijirea personală şi atenţia pe care o oferim fiecărui pacient în parte.  Nu este de mirare faptul că nu sărbătorim doar 25 de ani de operaţii, ci şi 2 milioane de pacienţi, în timp ce ne pregătim să tratăm următorii 2 milioane de pacienţi…
 
About On Clinic
On Clinic is an international Dutch company that has been operating a network of private clinics throughout the world for over 30 years.
read more
News of On Clinic
Jun
20
Medical On Group is planning to open a new branch in the beautiful city of Belgorod. The branch in Belgorod, will offer to the citizens living not far from the Ukraine border special ambulatory services in the medical fields of Proctology, Urology, Gynecology, Dermatology, Cosmetology and laboratory.
all news
Odnoklassniki Twitter YouTube Facebook
Privacy Policy
On Clinic does not disclose data relating to individual patients, partners, team members and site visitors to third parties except as required by law.
This site is designed for informational purposes and is not intended to render medical advice. Information provided through Onclinic.com and affiliated center sites should not be used for diagnosing or treating real or suspected medical problems. Please consult a qualified health care provider for any health-related problems, conditions or diseases.
© 2012 Comstar System Web Development. All rights reserved