About us


25 години на световната карта

ОН КЛИНИК е международна холандска компания, която притежава мрежа от частни клиники в цял свят в продължение на над 25 години. През годините различните филиали са обслужили над 2 милиона пациенти, а броят им продължава да расте на дневна база.

Филиалите на ОН КЛИНИК са разположени в следните държави:

- Русия - под марката Medical On Group
- Украйна
- Румъния
- Чехия
- България
- Молдова
- Армения

ОН КЛИНИК притежава дъщерна копания в Австралия и Далечния Изток с мрежа от частни клиники.
 
Веригата от клиники в Русия работи под името Medical On Group.

ОН КЛИНИК
е основана през 1987 г. като първата частна клиника в света, занимаваща се с подобряване на мъжката сексуална функция и се възприема като пионер в тази област. През годините ОН КЛИНИК се превръща в синоним за подобряване на мъжката потентност. С времето веригата разширява своите граници на компетентност и в момента е специализирана в няколко основни области:

Проктология - специализирана в неоперативно лечение на хемороиди и анални фисури. В няколко филиала операционната зала е изградена по начин, който да даде възможност на лекарите да решат проблема чрез хирургична процедура и еднодневен болничен престой.

Урология - специализирана в подобряване на сексуалните възможности на мъжете и  лечение на простатата и простатит.

Гинекология – гинекологично лечение на жени от всички възрасти, с акцент върху персонално внимание и грижа. Услугите са достъпни в Русия и в Украйна.

Дерматология - специализирана в лечение на псориазис чрез използване на природни методи, без хормони и без стероиди.

Флебология - специализирана в лечение на разширени вени на краката без операция, използват се модерни методи под ултразвуков контрол.


Лечение на хронични, труднозарастващи рани - специализирана в лечение на труднозарастващи рани, възникнали като резултат на диабет и разширени вени. Лечението се прилага във филиалите в Румъния и България.

Медицински туризъм

компанията провежда съвместна дейност с Madanes, най-голямата застрахователна агенция в Израел, специализирана в медицинско застраховане. Проектът дава възможност за извършване на медицински туристически услуги за жителите на Русия, включващи насрочване на медицинско лечение и грижа за всички административни и туристически договорености.

Чествания и ре-брандиране: Medical On Group

По повод 25-тата годишнина от създаването на веригата, и 15-годишнината от откриването на първия филиал в Русия,  в страната премина процес на ребрандиране с цел обединяване на всички руски филиали под марката Medical On Group (от групата на ОН КЛИНИК). Филиалите на Medical On Group в Русия се разпростират от Санкт Петербург на запад, до Хабаровск – в близост до китайската граница.


Глобален обхват, съчетан с лична грижа

От деня на своето създаване, мотото на ОН КЛИНИК е да предостави на всеки пациент лична грижа, индивидуално и внимателно обслужване и лечение с най-високо качество, базирано на съвременни медицински техники. За да се гарантира това високо ниво на обслужване, веригата разполага със собствен уникален център за обучение, където служители и лекари посещават семинари, допълнителни курсове и медицински конференции, и който предоставя на лекарите от различните държави възможност да обменят информация и да споделят своя богат опит.

Регистрирахме рекорд – над 2 милиона доволни пациенти

Лекарите, медицинските екипи и всички служители на ОН КЛИНИК и Medical On Group са наясно, че в тази хай-тек и интернет епоха информираността за частните медицински услуги се разраства и очакванията на пациентите са по-високи отвсякога. Ето защо ние инвестираме в професионален персонал, в обучение, в допълнителни програми, в иновативни технологии и най-вече - в индивидуална грижа и внимание, което даваме за всеки пациент. Не е чудно, че ние не само празнуваме 25 години от създаването си, но и 2-милионният си пациент. Също така, ние сме напълно готови да посрещнем следващите 2 милиона ...
 
 
 
 
 
About On Clinic
On Clinic is an international Dutch company that has been operating a network of private clinics throughout the world for over 30 years.
read more
News of On Clinic
Jun
20
Medical On Group is planning to open a new branch in the beautiful city of Belgorod. The branch in Belgorod, will offer to the citizens living not far from the Ukraine border special ambulatory services in the medical fields of Proctology, Urology, Gynecology, Dermatology, Cosmetology and laboratory.
all news
Odnoklassniki Twitter YouTube Facebook
Privacy Policy
On Clinic does not disclose data relating to individual patients, partners, team members and site visitors to third parties except as required by law.
This site is designed for informational purposes and is not intended to render medical advice. Information provided through Onclinic.com and affiliated center sites should not be used for diagnosing or treating real or suspected medical problems. Please consult a qualified health care provider for any health-related problems, conditions or diseases.
© 2012 Comstar System Web Development. All rights reserved